Produse pentru scoaterea petelor și eliminarea mirosurilor neplăcute

Eliminați impuritățile, cu cel mai bun produs de scos petele de pe haine! În doar câteva minute, curăță petele uscate și rezistente de pe îmbrăcăminte sau de pe alte materiale textile. Alegeți din oferta notino.ro o soluție de scos pete Vanish sau Der Waschkönig și bucurați-vă de rufe perfect curate!

Tipuri de produse de scos petele

Modul de folosire a produsului depinde de tipul acestuia. Alegeți un produs de scos pete care vă convine.

  • Pudră de scos petele
  • Lichid de scos petele, cu pulverizator
  • Spray de scos petele

Cum se scot petele de pe rufele albe?

Cel mai bun produs de scos petele pentru rufe albe elimină, în cel mai scurt timp, chiar și murdăria persistentă de pe hainele albe. Produsul de scos petele cu decolorant se folosește fie individual, fie se adaugă la detergentul de rufe în mașina de spălat. Pentru rezultate optime, urmați întotdeauna instrucțiunile produsului respectiv. Pentru îmbrăcămintea colorată, utilizați întotdeauna un produs de scos petele pentru rufe colorate.

Produsele pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute

Doriți să eliminați și altceva în afară de pete? Mirosurile neplăcute pot rezista în textile multă vreme. Scăpați de ele cu un produs pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, care neutralizează mirosul și împrospătează materialul. Aplicați-le pe haine, pe sofa sau pe perdele, pentru o ambianță plăcută și curată.

Odată cu produsele de scos petele și cele contra mirosurilor neplăcute, alegeți de la notino.ro și un detergent bun sau un balsam de rufe. Vă livrăm produsele de la drogheria online direct acasă.