Souletto Orientalism aroma difuzor cu rezervã

Souletto Orientalism aroma difuzor cu rezervã
Souletto Orientalism aroma difuzor cu rezervã
Livrare gratuită
200 ml
190RON

95RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SOU00204 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Souletto Orientalism
Compoziție

Lăsați-vă în voia parfumului care întruchipează eleganța și luxul. Datorită compoziției bogate, pline de tonuri picante și lemnoase, difuzorul de aromă cu rezervă Souletto Orientalism vă transportă, prin intermediul simțurilor, pe tărâmurile misterioase din Orientul Îndepărtat.

Caracteristici:

  • un mod elegant de a parfuma casa, apartamentul sau biroul
  • un parfum oriental lemnos-picant, care creează o atmosferă unică
  • datorită designului elegant, decorează cu stil interiorul
  • eliberează constant aroma, fără necesitatea altor intervenții
  • pentru reactivarea mai intensă a aromei, întoarceți bețișoarele
  • țara de origine: Germania

Compoziția parfumului:
Combinația tonurilor de piele cu cele de trandafiri, cu o atingere liniștitoare a ambrei, vrăjește încă din primele momente. La scurt timp, atenția dvs. este cucerită de amestecul de note picante și lemnoase, dominate de lemnul de stejar, cu o infuzie de vitalitate oferită de acordul de paciuli. Baza caldă constă în vanilie dulce și fasole tonka, caracterul întregii compoziții parfumate fiind intensificat de aroma dulce a moscului.

Parfumul de lemn cu paciuli:
În difuzorul de aromă Orientalism predomină aromele lemnoase, dintre care iese în evidență stejarul, a cărui rezonanță grandioasă evocă în încăpere atmosfera tihnită pe care v-o doriți acasă. În combinație cu paciuli, o altă notă cu specific propriu, creează o senzație de confort și de lux.

Mod de utilizare:
Deschideți rezerva și introduceți bețișoarele. Așezați difuzorul de aromă într-un loc cu flux natural de aer, dar nu-l lăsați în curent. Evitați astfel evaporarea excesivă a conținutului. Puteți lăsa tijele nemișcate în rezervă, pentru o eliberare mai discretă a aromei- sau le puteți întoarce, pentru a reactiva intensitatea parfumului eliberat.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piele, ambra, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
stejar, tonuri lemnoase, patchouli, condimente
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, vanilie, mosc
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase, florale, dulci, picante
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Souletto Orientalism