Souletto Floramania aroma difuzor cu rezervã

Souletto Floramania aroma difuzor cu rezervã
Souletto Floramania aroma difuzor cu rezervã
Livrare gratuită
200 ml
190RON

95RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SOU00203 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Souletto Floramania
Compoziție

Umpleți fiecare colț al interiorului dvs. cu un parfum floral dulce. Difuzorul de aromă cu rezervă, Souletto Floramania evocă o senzație plăcută de libertate în orice spațiu doriți, datorită florilor de magnolie și de iasomie, cu o atingere delicioasă de miere.

Caracteristici:

  • un mod elegant de a vă parfuma casa, apartamentul sau locul de muncă
  • un parfum floral plăcut și mereu captivant
  • constituie, în același timp, un frumos accesoriu de interior
  • eliberează constant aroma, fără necesitatea altor intervenții
  • pentru reactivarea mai intensă a aromei, întoarceți bețișoarele
  • țara de origine: Franța

Compoziția parfumului:
Încă din primele clipe, simțiți tonurile delicioase de pere, cu pepene și mere, care dau aromei subtonul său de fructe. La scurt timp, devin predominante îmbătătoarele adieri de magnolie albă și de iasomie, care dictează caracterul principal al parfumului. Veți mai distinge dulceața mierii și lejera picanterie a cuișoarelor roz. Complexitatea agreabilă a parfumului este conferită, la final, de aroma pământie fină a vetiverului, cu cedru lemnos și tonurile curate ale moscului.

Parfumul magnoliei:
Magnolia, predominantă în acest parfum, este un simbol al demnității, al nobleței, al frumuseții și al delicateții feminine. În spații interioare, evocă senzații de vitalitate, de dinamism și de libertate. În plus, creează o atmosferă intimă și, dacă închideți ochii, vă transportă imediat pe o pajiște înflorită.

Mod de utilizare:
Deschideți rezerva și introduceți bețișoarele. Apoi plasați-o la locul potrivit, ideal unul cu flux natural de aer, dar fără curent. Împiedicați astfel evaporarea excesivă a produsului. Puteți controla intensitatea în funcție de cât de des întoarceți bețișoarele. Dacă nu le întoarceți, vor elibera parfumul ușor și foarte încet.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
pepene galben, mar, para
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, miere, garoafa, magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, mosc, vetiver
Categoria parfumurilor de interior
florale, fructate
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Souletto Floramania