Treci la conținutul principal

Souletto parfumuri pentru casă și difuzoare

Souletto provine din Olanda. Unde altundeva decât pe tărâmul florilor ar putea apărea ideea de a crea parfumuri neconvenționale pentru cei care caută lumânări de calitate pentru casă, difuzoare și alte produse. Unele care vă vor parfuma întreaga casă într-un mod discret, dar original. 

Floramania

MĂR   |   MAGNOLIE   |   CEDRU

Floramania este un parfum aflat la granița dintre notele dulci și cele orientale. Mărul suculent are un miros proaspăt, magnolia și iasomia sunt dulci. Vetiverul de pământ și cedrul reprezintă notele care fac din Floramania un parfum plăcut de complex.
 
Vă puteți răsfăța cu parfumul preferat nu doar sub forma unei lumânări sau a unui difuzor de aromă. Cremele de mâini, săpunurile lichide sau odorizantele auto, estetic sofisticate, sunt la fel de intens parfumate.

Reminiscence

MĂR   |   LĂCRĂMIOARĂ   |   MOSC

Aromă relaxantă, așa am descrie combinația de măr proaspăt, levănțică liniștitoare și lăcrămioară dulce. Acestei fragranțe nu-i lipsesc nici notele de pământ, furnizate de unul dintre cele mai cunoscute ingrediente de parfumerie - moscul.

Reminiscence este un ritual aromat care vă va ajuta să scăpați de stresul vieții cotidiene. Acesta va deveni parfumul casei dvs. Unul pe care îl așteptați cu nerăbdare în fiecare zi și cu care vă puteți identifica pe deplin.

 

ORIENTALISM

TRANDAFIR   |   PACIULI  |   TONKA

Vă place atmosfera autentică a Orientului Îndepărtat? Parfumul Orientalism combină trei ingrediente foarte specifice. Aroma de piele, sălbăticia trandafirului și ambra, care conferă parfumului profunzime și forță. La final veți simți și un miros de condimente cunoscute, alături de paciuli exotic.

Se potrivește spațiilor interioare pline de lemn, covoare și accesorii sau mobilier din piele. Orientalism miroase minunat pe tot parcursul anului, dar este cel mai potrivit pentru sezoanele reci, când va încălzi casa.