Treci la conținutul principal

CURĂȚARE DUBLĂ

Dacă doriți să vă curățați temeinic tenul și să demarați corect procesul de detoxificare, efectuați o curățare dublă. Folosiți mai întâi un demachiant pe bază de ulei (Clinique Take The Day Off, Darphin Aromatic Oil Cleanser, Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil), pentru a îndepărta resturile de machiaj și continuați cu produsul dvs. de curățare obișnuit (Estée Lauder Advanced Night Foam Cleanser sau Clinique Liquid Facial Soap). 

EXFOLIERE
Dacă doriți să aveți tenul la fel de fin ca înainte, aplicați un exfoliant delicat, de câteva ori pe săptămână (Clinique Clarifying Lotion sau Estée Lauder Multi-Action Cleanser / Refiner), pentru a înlătura astfel celulele epiteliale moarte.
& TRATAMENT CU ABURI
Clasica expunere a feței la aburi, deasupra unui vas cu apă fierbinte, favorizează deschiderea porilor și eliminarea toxinelor, a impurităților și a depunerilor. Facilitează pătrunderea mai adâncă a cremelor în piele.

APLICAREA MĂȘTII

Masca potrivită oferă feței dvs. o experiență absolut luxoasă, răsfățul unei proceduri de wellness în confortul de acasă. În funcție de cerințele tenului, alegeți fie o mască de argilă, care controlează producția de sebum (Glamglow Supermud), fie o mască superhidratantă (Clinique Moisture Surge Overnight Mask sau Estée Lauder Revitalizing Supreme + Mask Boost).

LĂSAȚI TENUL SĂ RESPIRE

Lăsați-vă tenul să respire măcar o zi, în care folosiți doar o cremă hidratantă ușoară, cum ar fi Oil-Free Moisturizer, care intensifică efectele tuturor produselor de îngrijire menționate anterior, fără a astupa porii. (Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly; Clinique Moisture Surge Intense 72h; Estée Lauder Revitalizing Supreme + Bright Soft Creme; Estée Lauder Daywear Sorbet; Darphin Hydraskin Light)

NU UITAȚI SĂ RESPECTAȚI DIETA CORECTĂ

Calea spre un ten luminos și radiant începe cu îngrijirea din interior. Gândiți-vă dacă, pe durata detoxificării, n-ar fi mai bine să evitați alimentele care pot provoca probleme ale tenului – de ex. lactatele, zahărul și cafeaua.