Treci la conținutul principal

Shu Uemura Art of Hair
Yūbi Blonde

Un păr blond absolut perfect

Shu Uemura Art of Hair propune o formulă profesională de înaltă eficiență, îmbogățită cu bujor alb japonez, recoltat în mod sustenabil și cu un unic pigment rece, dezvoltat în Japonia. Yūbi (nobil în japoneză) blonde oprește timpul și aduce părul blond la perfecțiunea absolută: păstrează nuanța rece, îi dă o strălucire naturală și revitalizează cuticulele părului, de la rădăcină până la vârfuri.

 

Pentru un blond platinat rece ca gheața

Opriți timpul și păstrați-vă părul blond într-o nuanță platinată, rece ca gheața. Folosiți șamponul pentru a suprima reflexele calde inestetice și dezvăluiți, cu ajutorul măștii, cea mai rece nuanță de blond. Părul dvs. blond va fi hrănit, va avea străluciri naturale și va fi incredibil de moale!

Pentru șuvițe și balayage de lungă durată

Dați șuvițelor sau balayage-ului dvs. un frumos luciu natural, cu șamponul pentru strălucire Yūbi blonde și suprimați inesteticele tonuri galbene cu ajutorul măștii din aceeași gamă, care hrănește și netezește părul.

 

Pentru un gri argintiu electric

A sosit momentul să vă mândriți cu perfecțiunea părului dvs. argintiu. Șamponul violet neutralizator suprimă inesteticele tonuri arămii, iar balsamul Yūbi blonde regenerează și netezește fibra părului.

 

Îngrijire zilnică pentru toate tipurile de păr blond

Dați părului dvs. blond doar ceea ce-i este cu adevărat necesar. Șamponul pentru strălucire curăță delicat părul, elimină toată murdăria și conferă părului o strălucire naturală. Balsamul regenerează cuticula părului, de la rădăcini până la vârfuri și conferă părului o finețe de lux.


Despre bujorul alb japonez

Bujorul alb „shakuyaku” se culege din Munții Niigata din Japonia. Shu Uemura Art of Hair aduce un omagiu implicării fermierilor japonezi în recoltarea responsabilă a bujorilor albi: aceștia culeg întotdeauna doar jumătate din recoltă, astfel încât cealaltă jumătate să înflorească peren. Recoltarea se face manual, doar în lunile mai și iunie.

Despre pigmentul rece japonez

Brandul Shu Uemura Art of Hair își are rădăcinile în dorința justificată a domnului Shu Uemura de a descoperi cele mai strălucitoare culori, motiv pentru care a ales o tehnologie folosită la pigmenții din colecțiile de machiaj. Acesta este fabricat exclusiv pentru brandul Shu Uemura, de către un important producător japonez de cerneluri și de coloranți. Acest pigment de ultimă generație are o formă netedă și omogenă și obține o culoare rece mai intensă decât un pigment convențional.