Shiseido Ever Bloom Shower Cream cremă pentru duș pentru femei

Shiseido Ever Bloom Shower Cream cremă pentru duș pentru femei
Shiseido Ever Bloom Shower Cream cremă pentru duș pentru femei
Economisiți
189RON

Economisiți 22%
200 ml
148RON

74RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SHI1340 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Shiseido de minim 370 RON și primiți cadou serul pentru fermitate Vital Perfection Liftdefine Radiance la 7 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 01.03.2021

Descriere parfum Shiseido Ever Bloom Shower Cream
Compoziție

Crema de duș Shiseido Ever Bloom Shower Cream completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă o senzație de prospețime, lasă pielea moale și plăcut parfumată. Această cremă de duș parfumată transformă igiena zilnică într-o experiență de lux.

Compoziție

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Shiseido

Luxosul brand de cosmetice japoneze Shiseido definește conceptul frumuseții de peste 140 de ani. Filozofia sa afirmă că frumusețea nu este doar o imagine vizuală, ci, mai presus de toate, o senzație.

Brandul se bucură de o bogată tradiție. De la bun început, a combinat rafinamentul cosmeticelor vestice cu valorile asiatice tradiționale. Cosmeticele au devenit însă emblematice, nu doar prin tradiție, ci și prin inovație. Compania se dedică dezvoltării unor noi tehnologii pentru îngrijirea tenului și, de-a lungul anului, a devenit o autoritate recunoscută în acest domeniu.

Indiferent că vorbim despre calitatea și compoziția sofisticată a produselor sau despre respectul acordat conservării mediului, Shiseido depășește cu mult standardele. Alege cu încredere un parfum Shiseido, un produs luxos pentru îngrijirea tenului, un fond de ten sau o cremă de bronzat Shiseido - aceste cosmetice premium, din Japonia, aduc frumusețea ta naturală la perfecțiune.

Rating Shiseido Ever Bloom Shower Cream