Shiseido Bio-Performance Glow Revival Eye Treatmentset de cosmetice I. pentru femei

Shiseido Bio-Performance Glow Revival Eye Treatment set de cosmetice I. pentru femei
Shiseido Bio-Performance Glow Revival Eye Treatment set de cosmetice I. pentru femei

Cod: SHI03955 | Acest produs este momentan indisponibil

Bio-Performance crema anti rid pentru ochi împotriva ridurilor și a cearcănelor întunecate 15 ml + Ultimune Concentrat energizant si de protectie zona ochilor 3 ml + Full Lash Black Mascara pentru volum si separare 2 ml

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, anti-age, iluminare, nutriție, împotriva cearcănelor
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Shiseido

Luxosul brand de cosmetice japoneze Shiseido definește conceptul frumuseții de peste 140 de ani. Filozofia sa afirmă că frumusețea nu este doar o imagine vizuală, ci, mai presus de toate, o senzație.

Brandul se bucură de o bogată tradiție. De la bun început, a combinat rafinamentul cosmeticelor vestice cu valorile asiatice tradiționale. Cosmeticele au devenit însă emblematice, nu doar prin tradiție, ci și prin inovație. Compania se dedică dezvoltării unor noi tehnologii pentru îngrijirea tenului și, de-a lungul anului, a devenit o autoritate recunoscută în acest domeniu.

Indiferent că vorbim despre calitatea și compoziția sofisticată a produselor sau despre respectul acordat conservării mediului, Shiseido depășește cu mult standardele. Alege cu încredere un parfum Shiseido, un produs luxos pentru îngrijirea tenului, un fond de ten sau o cremă de bronzat Shiseido - aceste cosmetice premium, din Japonia, aduc frumusețea ta naturală la perfecțiune.

Rating Shiseido Bio-Performance Glow Revival Eye Treatment