Seturi cadou

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   1329
 •   405
 •   143
 •   39
 •   69
Recomandat

Seturi cadou? Bucurie la pătrat!

Recunoașteți cu mâna pe inimă - cui nu-i place să primească daruri? A oferi un cadou este însă o bucurie la fel de mare, dacă nu chiar și mai mare! Fie că sunteți de acord sau nu, puteți conta pe seturile cadou ca pe soluția ideală atât pentru dvs., cât și pentru destinatarul cadoului. Este suficient să alegeți bine. Vă garantăm că la noi găsiți setul cadou perfect.

Seturi cadou pentru femei

Dacă alegeți seturi cadou pentru femei, se poate spune că aveți sarcina cea mai ușoară. Sau poate cea mai complicată? Paleta de posibilități este realmente vastă.

 • O alegere clasică și cu succes garantat este un set cadou cu parfumuri. Parfumul preferat, completat cu o miniatură pentru poșetă sau cu produse cosmetice pentru corp, sigur aduce bucurie iubitei sau mamei.
 • Nu-i cunoașteți preferințele în materie de parfumuri? În acest caz, alegeți un set de cosmetice. Un set cu produse de îngrijire corporală reprezintă o variantă foarte „sigură“, deoarece cu acesta nu aveți cum să dați greș. Un set de produse pentru ten, de farduri sau de cosmetice pentru îngrijirea părului este mai personal și cu atât mai apreciat de destinatară.
 • Cele mai sigure alegeri sunt pachetele cadou pentru femei, cu creme de mâini, produse cosmetice naturale pentru corp, produse pentru baie sau seturi pentru unghii.

Seturi cadou pentru bărbați

Alegerea unui cadou de Crăciun pentru soț, iubit, tată sau frate poate fi o imensă provocare pentru multe femei. Puteți avea toată încrederea într-un set de cosmetice pentru bărbați! Dăruiți-l cu orice ocazie, pentru că majoritatea bărbaților se preocupă de aspectul lor; un simplu săpun este departe de a fi suficient.

 • Știți ce parfum sau ce brand folosește beneficiarul cadoului, poate de ani de zile? Perfect, cumpărați-l în forma unui set cadou cu spray pentru corp, antiperspirant sau o miniatură de parfum. Sigur îi va fi util în călătorii.
 • Un set cadou pentru bărbați nu este însă neapărat centrat pe parfumuri. Îngrijirea corpului și produsele pentru duș, ambalate într-un set elegant, pot arăta foarte festiv. Fie că doriți să faceți cuiva o mică bucurie sau căutați o variantă luxoasă de set cadou pentru bărbați, aici găsiți sigur ceea ce căutați.
 • Vă temeți să nu care cumva să nu nimeriți cadoul potrivit? Un set de manichiură elegant sau un set pentru îngrijire dentară va fi sigur un cadou bine primit.

Seturi cadou pentru copii

Nimeni nu va adora mai mult un set cadou decât copiii - sau mămica lor. Nici măcar nu trebuie să fiți expert în lumea copiilor. Seturile cadou pentru copii vă fac alegerea mai ușoară.

 • Un set de cosmetice pentru copii poate conține săpunuri lichide, geluri de duș, parfumuri pentru copii, poșete pentru fetițe sau mici jucării. Ambalajele sunt adesea decorate cu personaje din poveștile lor preferate, spre nemărginita bucurie a celor mici.
 • Un set de cosmetice pentru bebeluși este un cadou care, cu siguranță, nu va rămâne nefolosit. Cremele, uleiurile și alte produse necesare, ambalate într-o casetă cadou, combină perfect aspectul practic și bucuria unui dar.

Seturi cadou personalizate

Cunoașteți bine gusturile persoanei căreia îi faceți cadoul? Atunci respectați câteva recomandări și bucurați-vă de entuziasmul de după despachetare.

 • Pentru regina fardurilor: Rujuri, rimeluri, lip gloss-uri, creioane de ochi – toate aceste articole beauty, ambalate într-o casetă cadou, vor fi, pur și simplu, cadoul perfect! Și nu vă temeți: pentru o iubitoare a machiajului nu există conceptul de „prea multe rujuri“. O altă sugestie de succes este un set cadou cu pensule de machiaj, care nici acestea nu sunt vreodată suficiente. Seturile de machiaj cadou sunt întotdeauna apreciate de femei.
 • Pentru bărboși: Bărbații se bărbieresc practic toată viața, de aceea o casetă pentru bărbați cu un set pentru bărbierit va fi apreciat de orice bărbat, de la fratele mai mic până la bunic. De exemplu, seturile pentru barbă, cu aparat de ras sau brici de lux, pămătuf stilat și pieptene, reprezintă nu doar un cadou, ci și plăcerea unei experiențe ca de la barber shop.
 • Pentru ocrotitoarea căldurii căminului: Cum o răsfățăm? Simplu. În locul unui set de cosmetice cadou, alegeți un parfum pentru casă. Un set de lumânări parfumate, un pachet de difuzoare de aromă cu design deosebit sau o lampă catalitică sunt cadouri luxoase și apreciate oricând, nu doar de Crăciun.
 • Pentru descoperitori: Aveți în anturajul dvs. pe cineva care încearcă mereu lucruri noi? Alegeți un set cadou care conține mini parfumuri ale aceluiași brand sau o combinație de cosmetice, ambele ideale pentru un descoperitor.

Seturi cadou pentru Crăciun

Pentru cel mai frumos moment al anului, găsiți la noi pachete cosmetice pentru Crăciun sau casete cadou cu parfumuri de interior pentru Crăciun, dar și calendare de Advent, care fac așteptarea Crăciunului mai plăcută.

Seturile cadou oferă o bucurie dublă. Mai întâi apreciați ambalajul frumos, după care vine rândul conținutului deosebit. Dacă doriți un cadou personalizat, care să arate aprecierea dvs. pentru destinatar și cât de bine îl cunoașteți, atunci vă puteți baza pe seturile cadou!

întregul text ascundeți textul