SesdermaVitises Gel pentru tratamentul vitiligo al pielii

Sesderma Vitises Gel pentru tratamentul vitiligo al pielii
Sesderma Vitises Gel pentru tratamentul vitiligo al pielii
100 ml

Cod: SED3129 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Sesderma Vitises
Caracteristici

Gelul pentru accelerarea pigmentării pielii în tratamentul pentru vitiligo, Sesderma Vitises, oferă un tratament specific pielii suferinde de hipopigmentare. Redă pielii aspectul atrăgător, nuanța uniformă și tenta echilibrată.

Caracteristici:

  • un ajutor eficient pentru rezolvarea problemelor estetice ce decurg din defectele de pigmentare
  • ajută la refacerea nivelului de melanină
  • accelerează pigmentarea
  • ajută la uniformizarea nuanței tenului
  • ajută în cazuri de hipopigmentare

Ingrediente:

  • antioxidanți și imuno-modulatori încapsulați în nanosmoe
  • gotu kola
  • ginkgo biloba
  • proteine de lapte
  • antioxidanți

Aplicare:
Se aplică local, pe zonele afectate de hipopigmentare. Se masează delicat, cu mișcări circulare, până la absorbția completă.

Compoziție completă

AQUA, LECITHIN, ALCOHOL DENAT, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, GINGKO BILOBA LEAF EXTRACT, SILYBUM MARIANUM EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, LACTOFERRIN, TOCOPHEROL, METHYLSILANOL MANNURONATE, RETINOL, CALCIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, LACTOPEROXIDASE, SUPEROXIDE DISMUTASE, EDTA, ETHYLBISMOMETHYLGUAIACOL MANGANESE CHLORIDE, SDOIUM HYDROXIDE, SODIUM CHOLATE, PHENOXYETHANOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
gel
Efect
împotriva petelor pigmentare, unificare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Sesderma

În 1989, o echipă de specialişti în dermatologie şi în farmacie au înfiinţat brandul cosmetic Sesderma. Pe baza contactului direct cu pacienţii, au dezvoltat produse specifice pentru diverse probleme ale pielii. Sesderma a fost prima companie farmaceutică din Spania care a dezvoltat creme cu acid glicolic.
Datorită bogatei experienţe obţinute de compania Sesderma prin feedback de la clienţi, aceasta oferă acum o gamă largă de produse, din mai multe linii de produse cosmetice. Compania efectuează constant cercetări suplimentare şi utilizează progresul tehnologic, pentru a le oferi clienţilor cele mai bune produse pentru nevoile lor.
Produsele lor cosmetice de calitate înaltă sunt acum vândute în peste 40 de ţări, iar interesul pentru acestea este în continuă creştere. Sesderma a primit o serie de premii prestigioase. Încercaţi produsele speciale de la brandul Sesderma, care vă înţelege cerinţele!  

Rating Sesderma Vitises