Sesderma Lactyferrin Defense apă de gură

Sesderma Lactyferrin Defense apă de gură
Sesderma Lactyferrin Defense apă de gură
Economisiți
66RON

Economisiți 10%
500 ml
59RON

11,80RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SED04025 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
marți 22.06.2021

Descriere Sesderma Lactyferrin Defense

Doriți ca rutina dvs. de igienă orală să fie absolut perfectă? Atunci este important să vă amintiți că nu este suficient doar să vă spălați bine pe dinți. Dați o șansă ingredientelor active lipozomale, cu conținut de lactoferină, care se ascund în apa de gură Sesderma Lactyferrin Defense. În aceasta veți găsi nu doar aceste ingrediente miraculoase, ci și cele mai noi tehnologii. Această apă de gură îngrijește întreaga cavitate orală, reduce placa dentobacteriană și ajută la menținerea unei respirații proaspete, pe termen lung.

Caracteristici:

  • împiedică în mod eficient apariția plăcii dentobacteriene
  • protejează împotriva apariției cariilor dentare
  • împrospătează respirația pe termen lung
  • menține echilibrul microflorei orale
  • are efecte antioxidante impresionante

Ingrediente:

  • lactoferrin – ajută la menținerea echilibrului microflorei orale
  • fluorură
  • xilitol

Aplicare:
Folosiți apa de gură minimum de 3× pe zi, cel mai bine după fiecare masă și după fiecare periaj.

Despre brand Sesderma

În 1989, o echipă de specialişti în dermatologie şi în farmacie au înfiinţat brandul cosmetic Sesderma. Pe baza contactului direct cu pacienţii, au dezvoltat produse specifice pentru diverse probleme ale pielii. Sesderma a fost prima companie farmaceutică din Spania care a dezvoltat creme cu acid glicolic.
Datorită bogatei experienţe obţinute de compania Sesderma prin feedback de la clienţi, aceasta oferă acum o gamă largă de produse, din mai multe linii de produse cosmetice. Compania efectuează constant cercetări suplimentare şi utilizează progresul tehnologic, pentru a le oferi clienţilor cele mai bune produse pentru nevoile lor.
Produsele lor cosmetice de calitate înaltă sunt acum vândute în peste 40 de ţări, iar interesul pentru acestea este în continuă creştere. Sesderma a primit o serie de premii prestigioase. Încercaţi produsele speciale de la brandul Sesderma, care vă înţelege cerinţele!  

Rating Sesderma Lactyferrin Defense