Treci la conținutul principal
Cadou la cumpărături Lancôme și Biotherm
Cumpărați produse pentru îngrijirea tenului de la Biotherm și Lancôme de peste 270 RON și vă puteți alege un cadou din selecția grozavă în coșul de cumpărături.

DESCOPERIȚI PUTEREA SERUMURILOR INOVATIVE

LANCÔME

Rénergie H. C. F. Triple Serum

Descoperiți inovatorul Rénergie H.C.F. Ser triplu. O doză triplă cu Acid Hialuronic, C+Niacinamidă și Acid Ferulic pentru a ajuta la refacerea pielii strat cu strat. Acest ser abordează pierderea de volum, ridurile și petele. Combinați-o cu Rénergie Multi-Lift Ultra Cream pentru a obține cele mai bune rezultate posibile!

BIOTHERM

Blue Retinol Night Serum

Blue Retinol Night Serum contine 0,25% retinol pur - foarte eficient pentru refacerea pielii; uniformitatea ridurilor și textura pielii și, de asemenea, 1% Life Plankton™ pentru regenerarea pielii. Utilizați crema Blue Therpay Pro-Retinol pentru a vă îmbunătăți și mai mult textura pielii sau alegeți Blue Therapy Uplift pentru fermitate.

LANCÔME

Advanced Génifique

Serumul Advanced Génifique, rezultatul a 20 de ani sau cercetări și 9 brevete. Cu 7 extracte derivate din pre- și probiotice, acid hialuronic și vitamina C*, redă pielea sănătoasă, cu aspect mai tânăr. De asemenea, ajută la întărirea barierei pielii pentru a apăra pielea împotriva stresului extern. Completați-vă rutina cu creme de zi sau de ochi Génifique pentru o regenerare completă.