L'ORÉAL PROFESSIONNEL – SERIOXYL

SERIOXYL DENSER HAIR

  SER PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA CREȘTERII PĂRULUI CU CM2

Serul îmbunătățește creșterea părului pe termen lung. Îi conferă densitate, îl întărește și stimulează scalpul. 

• Tehnologie Stemoxydine 5%
Ingredientul activ creează un mediu optim pentru stimularea celulelor stem și, astfel, ajută la creșterea mai rapidă a părului nou.
• Neohesperidin
Puternica moleculă antioxidantă, întâlnită în multe fructe citrice, protejează rădăcina părului împotriva oxidării și asigură buna sa funcționare.
 

 Aplicare:
Se picură în mod egal cu pipeta maxim 8 doze de ser, direct la nivelul scalpului, pe rădăcini. Se masează cu vârfurile degetelor, nu se clătește. Se utilizează în fiecare noapte, timp de 3 luni.

întregul text ascundeți textul

SERIOXYL THICKER HAIR

SER PENTRU ÎNTĂRIREA ȘI CREȘTEREA DIAMETRULUI FIRULUI DE PĂR

Serul, destinat părului cu densitate mică, întărește și îngroașă diametrul fibrei capilare, cu rezultate imediate și cumulative, pe termen lung.

• Tehnologia Intra-Cylane
Îngroașă și întărește structura din interiorul fibrei de păr, care devine mai ferm pe toată lungimea sa.
 

 Aplicare:
Folosind dozatorul, se aplică uniform câteva doze de produs, pe toată lungimea părului ud. Se lasă să se usuce natural sau cu uscătorul. Se utilizează timp de cel puțin 3 luni, deoarece rezultatele utilizării serului sunt cumulative - părul se întărește continuu.

întregul text ascundeți textul

SERIOXYL DENSER HAIR GELÉE

SOLUȚII PENTRU PĂRUL SCURT

Serul cu textură de gel hrănește și hidratează părul cu densitate mică și stimulează foliculii. Menține scalpul sănătos, iar părul capătă un aspect mai bogat.

• Tehnologia Stemoxydine 5 %, glicerină
Creează un mediu optim pentru stimularea celulelor stem, facilitând astfel creșterea mai rapidă a părului.

 Aplicare: 

Se picură în mod egal cu pipeta maxim 4 doze din serul sub formă de gel, direct la nivelul scalpului, pe rădăcini. Se masează cu vârfurile degetelor, nu se clătește. Se utilizează zilnic, timp de 3 luni.

întregul text ascundeți textul


CE ESTE SERIOXYL?

  
Serioxyl este un program profesional complet, pentru creșterea densității și întărirea părului și pentru stimularea scalpului.
 
Combate eficient toate cele 4 simptome ale subțierii părului - reducerea densității, volumul redus, fibra părului subțiată și fragilă.

întregul text ascundeți textul

DESPRE BRANDUL L'ORÉAL PROFESSIONNEL

L'Oréal Professionnel este un brand francez de calitate superioară, cu o tradiție îndelungată. Aparține cunoscutului gigant cosmetic mondial L'Oréal, fondat de Eugene Schueller în 1909. De peste 100 de ani ajută clienții să-și descopere frumusețea, personalitatea și încrederea în sine. Vastul său portofoliu cuprinde produse profesionale de îngrijire a părului, de la vopsele și tratamente pentru păr până la stylingul final, fiind preferat de coaforii și de stiliștii din întreaga lume. Produsele L'Oréal Professionnel sunt realizate utilizând cele mai recente tehnologii inovatoare, în cooperare cu saloane de elită. În plus, L'Oréal Professionnel se implică în cele mai importante evenimente de modă din lume, unde creează noile tendințe. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L'Oréal Professionnel.

Cele mai vândute