Serge Lutens Serge Lutens L'Eau

eau de parfum pentru femei 50 ml

Serge Lutens Serge Lutens L'Eau eau de parfum pentru femei 50 ml
Serge Lutens Serge Lutens L'Eau eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: SER0127 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Serge Lutens Serge Lutens L'Eau
50 ml

Descriere parfum Serge Lutens Serge Lutens L'Eau

Serge Lutens L’Eau este un parfum unic si clar, pentru femei, creat ca raspuns la productia de esente artificiale. Acest parfum reaminteste de adierea racoroasa a muntilor si creaza senzatia unui corp proaspat spalat si imbracat in haine curate.  Serge Lutens L’eau este un parfum gratios, romantic, in comuniune cu natura. Adora lucrurile frumoasa , pe care ii place sa le invaluie.  Da prioritate calitatii si elegantei simple.

Esenta usoara si cristalina se amesteca cu sufletul tau si iti revigoreaza mintea. Cu parfumul Serge Lutens L’eau vei experimenta o senzatie de rafinament atemporal.  Este un parfum de zi, ce imediat va deveni prietenul si partenerul tau ce te va rasfata in fiecare zi.

Experimentati sentimentul inconfundabil de puritate, lejeritate si simplitate cu delicatul parfum Serge Lutens L’eau pentru femei.

Compoziție

Compozitie
aldehide, citrice, magnolie, menta, mosc, nucosara sage
Grupe de parfumuri
aldehidice, florale

Despre brand Serge Lutens

Multi-talentatul artist Serge Lutens s-a născut în 1942, dovedind încă de la o vârstă fragedă că posedă înclinații artistice. Interesat de fotografie, film și chiar design vestimentar, azi este, în special, cunoscut pentru creațiile sale în materie de parfumuri. Brandul Serge Lutens a fost lansat în anul 2000, după ce anterior Lutens lucrase pentru bine-cunoscuta marcă Shiseido. Astăzi, colecția lui cuprinde peste 55 de parfumuri unice, fiind distins în 2001-2004 cu premiul Fifi pentru cel mai bun concept original în parfumuri.

Rating Serge Lutens Serge Lutens L'Eau

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!