SensodyneSensitivity & Gum Whitening pasta de dinti pentru albire pentru a proteja dintii si gingiile

Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening pasta de dinti pentru albire pentru a proteja dintii si gingiile
Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening pasta de dinti pentru albire pentru a proteja dintii si gingiile
3x75 ml
48RON

În stoc | 21,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: SES02867
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Problemele gingivale frecvente pot stabili un disconfort aproape continuu. Pasta de dinți Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening reduce sensibilitatea dinților și îmbunătățește sănătatea gingiilor, reducând sângerările gingivale, în timp ce înlătură placa bacteriană. Aceasta are o acțiune dublă care albește dinții și ajută la reducerea petelor cauzate de tutun, băuturi acidulate sau ceai. Este cel mai recomandat produs pentru îngrijirea dinților de către medicii dentiști.

Caracteristici:

  • protejează dinții împotriva formării plăcii bacteriene
  • recomandată pentru utilizare zilnică
  • contribuie la albirea smalțului
  • elimină sensibilitatea dentară
  • menține respirația proaspătă
  • întărește smalțul dentar
  • curăță delicat dinții

Ingrediente:

  • fluor stanos – protejează împotriva formării de placă bacteriană sau carii

Aplicare:
Aplicați produsul pe o periuță de dinți, în dimensiunea unui bob de mazăre și periați dinții conform indicațiilor medicului dentist. Utilizați de cel puțin două ori pe zi.

Sfat Notino:
A se folosi periuța Sensodyne Gentle Care împreună cu pasta de dinți Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Întregul text

Caracteristici

Efect
albire

Frumusete Sensodyne | Sensodyne - cel mai bun pentru dintii sensibili. Sensodyne este un brand de produse pentru ingrijirea orala care vizeaza consumatorii cu dintii sensibili. Prima pasta de dinti Sensodyne, cu un continut ridicat de clorura si caracter anestezic, a fost lansata in 1961 in Statele Unite si a fost un progres real in tratarea sensibilitatii excesive. Dintii sensibili sunt o problema larg raspandita, care poate afecta viata celor care se confrunta cu asa ceva. Consumul de anumite alimente si bauturi pentru o persoana cu dintii sensibili devine suferinta si chiar un subiect tabu. Sensibilitatea este cauzata de expunerea dentinei, care in mod normal ar trebui sa fie protejata de smalt. Cand dentina intra in contact cu ceva considerabil cald, rece, dulce sau acru, terminatiile nervoase prezinta o iritatie ce se resimte ca o durere scurta, ascutita.
Clorura de potasiu continuta in pasta de dinti marca Sensodyne, patrunde in terminatiile nervoase si reduce iritarea nervului. Simultan, clorura de strontiu blocheaza mecanic tubul de stimuli ai dentinei, ce sunt iritanti cand iau contact cu nervul sensibil.
Expertii apreciaza marca Sensodyne, care ofera o gama variata de paste de dinti de specialitate, precum Repair & Protect ce indeparteaza petele, Rapid amortizeaza in doar 60 secunde durerea dintilor sensibili sau Sensodyne Pronamel ce protejeaza smaltul inainte de expunerea la acizi. Suplimentar, gama Sensodyne include si apa de gura, periute de dinti si ata dentara cea mai inalta calitate.
Sensodyne ofera o ingrijire completa care pune capat suferintei cauzata de dintii sensibili.