Sensodyne Repair & Protect Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili

1×
Sensodyne Repair & Protect Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili
Sensodyne Repair & Protect Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili
3x75 ml
47RON

47,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: SES02852 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 19.06.2021

Descriere Sensodyne Repair & Protect Whitening
Caracteristici

Pasta de dinți ideală pentru curățarea eficientă și redarea albului natural al dinților este Sensodyne Repair & Protect Whitening Toothpaste! Conține tehnologia reparatoare NovaMin, care formează un strat invizibil deasupra zonelor vulnerabile, unde este expusă dentina, pentru a proteja dinții și a reduce sensibilitatea.

Caracteristici:

  • curăță eficient dinții
  • combate cariile și placa dentară
  • menține respirația proaspătă
  • redă albul natural al dinților
  • protejează dinții
  • reduce sensibilitatea
  • repară stratul de la suprafața dinților

Ingrediente:

  • tehnologia NovaMin – repară stratul de la suprafața dinților, protejează și reduce sensibilitatea

Aplicare:
Utilizați de 2 ori pe zi în fiecare zi. Curățați bine dinții timp de cel puțin 2 minute.

Caracteristici

Efect
albire

Despre brand Sensodyne

Frumusete Sensodyne | Sensodyne - cel mai bun pentru dintii sensibili. Sensodyne este un brand de produse pentru ingrijirea orala care vizeaza consumatorii cu dintii sensibili. Prima pasta de dinti Sensodyne, cu un continut ridicat de clorura si caracter anestezic, a fost lansata in 1961 in Statele Unite si a fost un progres real in tratarea sensibilitatii excesive. Dintii sensibili sunt o problema larg raspandita, care poate afecta viata celor care se confrunta cu asa ceva. Consumul de anumite alimente si bauturi pentru o persoana cu dintii sensibili devine suferinta si chiar un subiect tabu. Sensibilitatea este cauzata de expunerea dentinei, care in mod normal ar trebui sa fie protejata de smalt. Cand dentina intra in contact cu ceva considerabil cald, rece, dulce sau acru, terminatiile nervoase prezinta o iritatie ce se resimte ca o durere scurta, ascutita.
Clorura de potasiu continuta in pasta de dinti marca Sensodyne, patrunde in terminatiile nervoase si reduce iritarea nervului. Simultan, clorura de strontiu blocheaza mecanic tubul de stimuli ai dentinei, ce sunt iritanti cand iau contact cu nervul sensibil.
Expertii apreciaza marca Sensodyne, care ofera o gama variata de paste de dinti de specialitate, precum Repair & Protect ce indeparteaza petele, Rapid amortizeaza in doar 60 secunde durerea dintilor sensibili sau Sensodyne Pronamel ce protejeaza smaltul inainte de expunerea la acizi. Suplimentar, gama Sensodyne include si apa de gura, periute de dinti si ata dentara cea mai inalta calitate.
Sensodyne ofera o ingrijire completa care pune capat suferintei cauzata de dintii sensibili.

Rating Sensodyne Repair & Protect Whitening1