Sensai Silky Bronze

masca calmanta si hidratanta dupa expunerea la soare

Sensai Silky Bronze masca calmanta si hidratanta dupa expunerea la soare
Sensai Silky Bronze masca calmanta si hidratanta dupa expunerea la soare
Sensai Silky Bronze masca calmanta si hidratanta dupa expunerea la soare
Livrare gratuită
60 ml
399RON

Cod: SEN2594 | 2 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.03.2019
Ridicare personală
marți 26.03.2019
Sensai Silky Bronze
60 ml | 399RON

Descriere cosmetice Sensai Silky Bronze

Produsul după bronzat Sensai Silky Bronze oferă tenului îngrijirea necesară după expunerea la soare.

Caracteristici:

  • hidratează pielea în profunzime
  • ajută pielea să se regenereze

Cum se utilizează:
Se aplică în cantitate suficientă pe pielea curată, care a fost expusă radiațiilor solare.

Caracteristici

Consistență
mască
După tipul de problemă al pielii
hidratare, piele sensibile si alergice, roseata si iritatie
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Sensai

Sensai este un brand de produse cosmetice japoneze de lux, pentru cei mai pretenţioşi clienţi. Face parte din portofoliul companiei Kanebo Cosmetics, a cărei istorie datează din 1887. Aceasta este considerată lider mondial în domeniul cercetării acidului hialuronic (AH), iar produsele sale sunt vândute în peste cincizeci de ţări. Filozofia Kanebo Cosmetics sună astfel: „Frumuseţea este mai mult decât doar aspectul exterior. Frumuseţea îmbogăţeşte spiritul şi ne dă curaj şi încredere “.
Ingredientul cheie din produsele Sensai este koishimaru - o mătase extrem de rară, disponibilă în trecut doar pentru membrii familiei imperiale japoneze. Koishimaru stimulează producerea de AH menţionat mai sus, ceea ce face ca pielea să fie hidratată la maxim, hrănită, suplă şi minunat de netedă.
O menţiune specială merită de asemenea Sensai Saho. Este vorba despre un ritual unic, în trei etape, a cărui repetare regulată vă ajută să obţineţi o piele fină ca mătasea. Această metodă este inspirată din ceremonia ceaiului la japonezi şi constă într-o curăţare dublă, o hidratare dublă şi o aplicare dublă a produsului ales. Cu alte cuvinte, înveţi cum să faci lucrurile potrivite, în mod corect şi în ordinea corectă.
Sensai este rezultatul fuziunii dintre uimitorul simţ japonez pentru estetică şi cunoştinţele ştiinţifice moderne. Kanebo Cosmetics menţine tradiţia „omotenashi“ şi are grijă de clienţii săi, ca şi cum ar fi cei mai stimaţi şi mai speciali invitaţi ai săi. În plus, se poate mândri cu o serie de descoperiri importante, cum ar fi aşa-numitul medicament antiîmbătrânire (a dezvoltat o tehnologie fără precedent pentru repararea ADN-ului deteriorat).
Brandul Sensai îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc un lux adevărat şi sunt dispuşi să plătească pentru acesta, care vor să-şi dezvăluie frumuseţea naturală şi să experimenteze personal efectele extraordinare ale renumitelor cosmetice Kanebo şi care caută un mod cu adevărat eficient de a-şi păstra (sau recâştiga) aspectul tineresc.