Schwarzkopf Professional pH 4,5 BC Bonacure Color Freeze

set cadou I. (pentru par vopsit)

Schwarzkopf Professional pH 4,5 BC Bonacure Color Freeze set cadou I. (pentru par vopsit)
Schwarzkopf Professional pH 4,5 BC Bonacure Color Freeze set cadou I. (pentru par vopsit)
96RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: SCW04673 | 3 de buc. în stoc

Setul contine: Micellar Shampoo 250 ml + Spray Condicioner 200 ml + Masque 200 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Schwarzkopf Professional pH 4,5 BC Bonacure Color Freeze
| 96RON

Caracteristici

Efect
Protecția culorii
Tipuri de păr
par vopsit
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!