Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé Ceara de par

2×
Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé Ceara de par
Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé Ceara de par
Economisiți
59RON

Economisiți 30%
85 ml
41RON

48,24RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW2286 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé
Caracteristici

Ceara de păr Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.

Caracteristici:

  • creează ușor coafura dorită
  • accentuează strălucirea naturală a părului
  • fixare medie
  • ușor de aplicat

Cum se utilizează:
Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr.

Caracteristici

Efect
Definire și textură, Fixare, păr voluminos
Lungimea părului
păr scurt

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé2