Schwarzkopf Professional Osis+ Volume spray pentru volum

2×
Schwarzkopf Professional Osis+ Volume spray pentru volum
Schwarzkopf Professional Osis+ Volume spray pentru volum
250 ml

Cod: SCW3322 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Schwarzkopf Professional Osis+ Volume
Caracteristici

Vă doriți un păr mai voluminos? Nicio problemă. Spray-ul pentru volum Schwarzkopf Professional Osis+ Volume oferă părului dvs. volum, de la rădăcini, fără să îl încarce. În plus, are efect de lungă durată, așa că nu trebuie să vă temeți că părul dvs. își va pierde volumul.

Caracteristici:

  • adaugă volum, de la rădăcini
  • efect de lungă durată
  • facilitează o coafare rapidă și ușoară
  • nu lipește și nu încarcă părul
  • lasă părul flexibil

Mod de aplicare:
Înainte de folosire, se agită bine și se pulverizează pe părul uscat, de la o distanță de 30 cm.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
păr voluminos

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Volume2