Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texturesampon uscat fixare usoara

10×
Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture sampon uscat fixare usoara
Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture sampon uscat fixare usoara
(Refresh Dust) 300 ml

Cod: SCW1874 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture
Caracteristici

Descriere:

Schwarzkopf Professional Osis + Texture improspateaza si ofera volum parului. Iti da senzatia de par proaspat spalat. Este util sau atunci cand nu dispui de timp pentru a-ti spala parul. Samponul uscat iti lasa parul curat si plin de energie!

Rezultate:

• reimprospateaza parul gras

• absoarbe grasimea din par

• curata parul si pielea capului

Ingrediente:

• amidon de orez - prezinta proprietati absorbante care elimina excesul de grasime din par

Tipul de par:

Pentru toate tipurile de par.

Utilizare:

Inainte de utilizare, se agita bine. Pulverizati de la o distanta de 8 cm de par. Dupa utilizare, lasati sa se usuce timp de aproximativ 1-2 minute. Apoi periati.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin
Consistență
spray
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture