Schwarzkopf Professional Osis+ Flexwax Textureceara cremoasa fixare foarte puternica

Schwarzkopf Professional Osis+ Flexwax Texture ceara cremoasa fixare foarte puternica
Schwarzkopf Professional Osis+ Flexwax Texture ceara cremoasa fixare foarte puternica
50 ml

Cod: SCW0488 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional Osis+ Flexwax Texture

Descriere:

 Styling Cream Wax Schwarzkopf Professional Osis + Texture ofera parului o fixare extra puternica. Combinatia perfecta dintre ceara si crema asigura obtinerea unei coafuri ideale. Produsul Schwarzkopf Professional Osis + Texture Cream Wax fixare extra puternica poate fi usor indepartat din par odata cu spalarea acestuia.

 Efecte:

- adauga stralucire fara a lasa urme grase
- puterea de modelare si fixare este excelenta

 Tipul de par:

 Pentru toate tipurile de par.

 Cum se aplica:

 Aplicati pe parul uscat, o cantitate suficienta de crema, iar cu ajutorul degetelor aranjati parul dupa plac.

Caracteristici

Consistență
ceara
Efect
Definire și textură, Fixare

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Flexwax Texture