Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond pudră pentru decolorare și crearea șuvițelor

5×
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond pudră pentru decolorare și crearea șuvițelor
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond pudră pentru decolorare și crearea șuvițelor
450 g

Cod: SCW0574 | Acest produs este momentan indisponibil

Destinată numai pentru uz profesional

Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond
Caracteristici

Descriere:
IGORA White dust-free, pudra alba, compacata, decoloranta, iluminatoare. Cu un sistem sigur si usor, deschide cu pana la 8 nuante, are efect anti-ingalbenire.

Instructiuni de folosire:

Amestec
Se amesteca intr-un bol non-metalic, 35g (o lingura) de pudra decoloranta IGORA Vario Blond Extra Powder, cu 70ml (1:2) IGORA Colorist Color&Care Developer 3%, 6% sau maximum 9%, in functie de gradul de deschidere pe care doriti sa-l obtineti. Amestecati pana obtineti o consistenta cremoasa.

Aplicare
Aplicati imediat dupa amestecare. Aplicati in mod uniform o cantitate suficienta de produs, pentru o mai buna uniformizare. Se aplica in mod egal pe parul uscat, nespalat, incepand de la ceafa.

Aplicare pe par natural
Se aplica pe lungimea parului si varfuri, de la 1-2 cm fata de scalp, apoi lasati sa actioneze pana ce culoarea parului s-a deschis cu 2-3 nuante, in functie de rezultatul dorit. Apoi aplicati cu grija la radacita, evitand contactul cu pielea.

Aplicare pe par matur
Aplicati la radacina, ultilizand maximum 6% Developer (evitati contactul cu pielea). Evitati suprapunerea si aplicarea pe zonele deja decolorate.

Perioada de actionare
Perioada de actionare variaza intre 25-40 minute, in functie de structura firului de par, gradul Developer-ului utilizat si rezultatul dorit. Verificati parul la fiecare 5 minute. Nu utilizati nicio sursa de caldura pentru a accelera actiunea. Dupa perioada de actionare, clatiti bine cu apa calda, apoi folositi sampon si balsam.

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz profesional.

Coloranții pentru păr pot cauza reacții alergice severe. Citiți și urmați instrucțiunile. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu „henna neagră” vă pot crește riscul de alergie. Nu vă colorați părul dacă: — aveți o erupție pe față sau aveți scalp sensibil, iritat sau cu leziuni, — ați avut vreodată orice reacție după colorarea părului, — ați avut în trecut o reacție la un tatuaj temporar cu „henna neagră”. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea rănită. A nu se utiliza la vopsirea genelor și sprâncenelor. A se purta mănuși de protecție. A se clăti bine părul după aplicare.

Întregul text

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond5