Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond pudra decoloranta

13×
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond pudra decoloranta
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond pudra decoloranta
450 g

Cod: SCW0573 | Acest produs este momentan indisponibil

Destinată numai pentru uz profesional

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descriere Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond
Caracteristici

Creați o nuanță perfectă de blond cu pudra Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond, cu până la 7 trepte de deschidere. Tehnologia Fibre Blond fortifică fibra părului, protejându-l împotriva ruperii și a deshidratării. Conține pigmenți neutralizatori anti-galben, pentru eliminarea tonurilor calde.

Caracteristici:

  • decolorează părul cu până la 7 tonuri
  • pudra este prietenoasă cu părul și nu îl degradează
  • îmbunătățită cu tehnologia Fibre Blond, care fortifică fibra părului
  • are efect de suprimare a tonurilor galbene
  • este ușor de aplicat

Ingrediente:

  • pigmenți - cu nuanță rece, pentru neutralizarea maximă a culorilor

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Notă importantă

Numai pentru uz profesional. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Coloranții pentru păr pot cauza reacții alergice severe. Citiți și urmați instrucțiunile. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu „henna neagră” vă pot crește riscul de alergie. Nu vă colorați părul dacă: — aveți o erupție pe față sau aveți scalp sensibil, iritat sau cu leziuni, — ați avut vreodată orice reacție după colorarea părului, — ați avut în trecut o reacție la un tatuaj temporar cu „henna neagră”. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea rănită. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul. A nu se utiliza la vopsirea genelor și sprâncenelor. A se clăti bine părul după aplicare. A se purta mănuși de protecție.

Întregul text

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond13