Descrierea produsului Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse
Caracteristici

Descriere:
Vopseaua de par Schwarzkopf Igora Expert Mousse, sub forma de spuma, ofera parului tau tonuri nuantate si o stralucire radianta. Culoarea este usor de aplicat, pastrand parul intr-o stare propice. Spuma coloranta este extrem de practica pentru o rapida corectare a culorii. Schwarzkopf Igora Expert Mousse contine ingrediente din lipide unice care ajuta la o adeziune optima a culorii. Culoarea parului dumneavoastra va fi mai intensa si va straluci de sanatate, mai mult ca niciodata!

Efecte:

  • par colorat si stralucitor
  • hraneste parul si ii adauga stralucire
  • revitalizeaza culoarea
  • pana la 20% acoperire a firelor albe
  • rezista pana la 8 spalari

Cum sa aplicati:

Pregatire
In functie de nuanta culorii parului dumneavoastra, selectati tonul potrivit. Inainte de aplicarea culorii, spalati parul cu sampon. Agitati inainte de utilizare si inversati dispozitivul. Utilizati manusi de protectie.

Aplicare
Aplicati pe parul ud si masati usor pana se formeaza o spuma. Apoi dispersati spuma cu o perie sau un pieptan. Perioada de actiune e de 3-5 minute pentru revitalizarea culorii si nutritie; pentru o culoare intensa si o ingrijire profunda, lasati sa actioneze intre 15-20 de minute.

Clatire
Dupa vopsire, clatiti pana ce apa devine clara. Nu este nevoie de o noua samponare.

ATENTIE:
Aceasta este o vopsea profesionala, destinata utilizarii in saloane. Utilizarea la domiciliu ar trebui precedata de o consultare cu un stilist, in legatura cu nuanta potrivita si concentratia emulsiei active. Rezultatul final va depinde de tipul si conditia parului.

Caracteristici

Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse

tracking pixel