Schwarzkopf Professional IGORA Expert Kit Crema protectoare pentru piele inainte de vopsire

Schwarzkopf Professional IGORA Expert Kit Crema protectoare pentru piele inainte de vopsire
Schwarzkopf Professional IGORA Expert Kit Crema protectoare pentru piele inainte de vopsire
Economisiți
55RON

Economisiți 50%
100 ml
27RON

27,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW2044 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 15.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Schwarzkopf Professional IGORA Expert Kit
Caracteristici

Nu uitați că fiecare vopsire a părului influențează și tenul. Crema protectoare Schwarzkopf Professional Igora Expert Kit formează pe piele o barieră, care împiedică pătrunderea vopselelor. Acest lucru protejează pielea atât împotriva colorării nedorite, cât și a posibilelor iritații.

Caracteristici:

  • protejează linia părului în timpul vopsirii
  • previne colorarea nedorită a pielii
  • are un efect protector superior față de cel al cremei de față obișnuite
  • cu vitamina E și ceară de albine, pentru un plus de îngrijire

Aplicare:
Aplicați crema de-a lungul întregii linii a părului. Evitați contactul cu părul. După vopsire, ștergeți restul de cremă cu o dischetă cosmetică și curățați pielea.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipuri de păr
par vopsit
Efect
calmare, nutriție
Tipul scalpului
scalp pruriginos, toate tipurile de scalp

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Expert Kit