Treci la conținutul principal

Măști colorante Chroma ID Schwarzkopf Professional 

Doriți să vă înviorați culoarea părului chiar și fără o vizită la coafor? Noile măști colorante semipermanente Chroma ID, din atelierul brandului Schwarzkopf Professional, reprezintă soluția ideală! Cu ajutorul acestora, obțineți o culoare perfectă - rapid, simplu și din confortul de acasă.

Cum funcționează măștile colorante


Inovatoarea tehnologie bonding, cu conținut redus de sare și fără oxidanți, garantează penetrarea maximă a pigmentului în păr. Acest tratament de recolorare necesită doar câteva minute pentru a restabili saturația și strălucirea culorii. Îmbogățit cu pantenol și cheratină, hrănește în profunzime, netezește și regenerează din interior firul de păr.


 

Avantaje


> Aplicare simplă, din confortul de acasă.

> Nu strică părul ci, din contră, îl regenerează, îl hidratează și îl fortifică.

> O enormă varietate de nuanțe, de la culori naturale la cele pastel.

> Rezistă până la 15 spălări.

> Nuanțele pot fi combinate între ele.

> Potrivite pentru toate tipurile de păr.


 

Măști colorante Intense Bonding


Pentru culori intense, nuanțarea acestora și crearea unor culori pastel prin amestecarea cu masca Clear Bonding Mask. Încercați nuanțe saturate și blânde cu părul dvs. Pe care o veți alege?


 

Măști colorante Bonding 500 ml


Pentru înviorarea și prelungirea stabilității culorii, a lungimilor și a vârfurilor. Puteți alege dintr-o paletă infinită de nuanțe. Și nu uitați – puteți combina culorile după dorință.


 

Măști colorante Bonding 250 ml


Nu vă mai preocupați de problema culorii părului între vizitele la coafor. Măștile colorante Chroma ID îi insuflă o nouă viață oricând doriți!