Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Vitamin C Shot concentrat vitaminic pentru parul blond cu suvite

Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Vitamin C Shot concentrat vitaminic pentru parul blond cu suvite
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Vitamin C Shot concentrat vitaminic pentru parul blond cu suvite
Nou
5x5 g
51RON

51,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: SCW08439 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
marți 22.06.2021

Descriere Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Vitamin C Shot
Caracteristici

Blond poate însemna orice, de la tonuri însorite, la superbe nuanțe de platină. Poate fi cald ca un caramel sau rece ca gheața. BLONDME, cu abordarea sa complexă, dovedește că există o culoare de blond pentru fiecare, indiferent de tonul pielii, de culoarea părului, de vârstă sau de sex. Orice stil de blond poate deveni emblematic, datorită combinației unei nuanțe unice cu serviciile de colorare în salon și cu îngrijirea de acasă.

Aditivul Schwarzkopf Professional BLONDME All Blondes Vitamin C Shot, în combinație cu masca BLONDME All Blondes Detox, ajută la înlăturarea mineralelor și a altor reziduuri din apa dură, suprimă tonurile verzi de la agresorii chimici și lasă toate tipurile de păr blond strălucind de sănătate. BLONDME All Blondes Vitamin C Shot este conceput pentru clientele blonde care doresc să-și ilumineze delicat părul tern, cu tonuri de alamă, în cadrul tratamentului de detoxifiere.

Caracteristici:

  • îndepărtează mineralele din apa dură, precum și alte reziduuri
  • îndepărtează resturile de ioni care pot cauza tonuri albăstrui și verzui în părul blond sau de culoare deschisă
  • lasă părul vizibil mai strălucitor

Ingrediente:

  • complex de proteine din bumbac nordic – lasă pielea fină și plăcută la atingere
  • proteină hidrolizată din soia – calmarea scalpului și protejarea fibrelor părului
  • Vitamina C - îndepărtează mineralele și depunerile, menține culoarea, înviorează și iluminează

Aplicare:
Amestecați 1 săculeț de Shot cu 25 grame de mască BLONDME All Blondes Detox. Lăsați să acționeze 10–20 de minute, apoi clătiți bine.

Sfat Notino:
Folosiți în combinație cu șamponul detoxifiant BLONDME All Blondes, deoarece acest duo reprezintă primul pas în pregătirea părului pentru procedura de detoxifiere de la salonul de coafură.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Strălucire și finețe, detoxifiere, curățare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Vitamin C Shot