Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost

set cadou I. (pentru par fin)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost set cadou I. (pentru par fin)
set cadou I. (pentru par fin)
99RON

Cod: SCW3110 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine:

buc.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost
set cadou I. (pentru par fin) | 99RON

Caracteristici

Consistență
spumă
Efect
Pentru păr cu volum mai mare
Tipuri de păr
par fin
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!