Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect balsam (nu necesita clatire) pentru parul deteriorat de efectele solare , clor si sare

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect balsam  (nu necesita clatire) pentru parul deteriorat de efectele solare , clor si sare
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect balsam  (nu necesita clatire) pentru parul deteriorat de efectele solare , clor si sare
100 ml

Cod: SCW07726 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect
Caracteristici

Balsamul fără clătire Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect constituie un mod simplu și rapid de a regenera părul, prezentând în plus o serie de alte avantaje.

Caracteristici:

  • protejează împotriva radiațiilor UV
  • regenerează părul, după expunerea la apă sărată sau clorurată
  • oferă părului o protecție solară invizibilă

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed sau uscat și nu se clătește.

Notă importantă

Întregul text

Caracteristici

Consistență
crema
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, Strălucire și finețe, Pentru pieptănare ușoară
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par indisciplinat, păr uscat, Îngrijire păr expus la soare

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect