Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze sampon pentru protectia culorii pantru par castaniu inchis si castaniu deschis

Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze sampon pentru protectia culorii pantru par castaniu inchis si castaniu deschis
Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze sampon pentru protectia culorii pantru par castaniu inchis si castaniu deschis
250 ml
37RON

14,80RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW08129 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 15.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze
Caracteristici

Dacă părul dvs. este de culoarea alunelor sau a ciocolatei, acum îi puteți menține nuanța gurmandă. Șamponul pentru protecția culorii, pentru păr castaniu închis și castaniu deschis, Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze potențează vizibil nuanțele de bază castanii ale părului natural sau vopsit și extinde la maximum durata de viață a culorii.

Caracteristici:

  • curăță delicat, dar eficient, părul și scalpul
  • potențează vizibil nuanțele de bază castanii ale părului natural sau vopsit
  • redă părului valoarea optimă a pH-ului, de 4,5
  • prelungește la maximum rezistența culorii
  • fortifică structura părului
  • dă strălucire părului

Ingrediente:

  • pigmenți castanii - potențează nuanțele de păr castanii
  • tehnologie micelară - lasă părul curat și proaspăt, fără a-l deshidrata inutil
  • tehnologie pH 4,5 Balancer - menține pigmenții în interiorul firului de păr, prelungind astfel rezistența culorii

Aplicare:
Aplicați șamponul pe părul umed și masați ușor. Lăsați să acționeze 1-5 minute. Apoi clătiți temeinic. Folosiți zilnic, pentru un efect intens - sau de 1-2x pe săptămână pentru întreținerea nuanței reci a părului.

Atenționare:
Poate cauza reacții alergice.  

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit, par inchis la culoare
Efect
Densitate și vitalitate, Hidratare, Strălucire și finețe, Protecția culorii
Tipul scalpului
scalp normal

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze