Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescueset cadou (pentru par fin, degradat)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue set cadou (pentru par fin, degradat)
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue set cadou (pentru par fin, degradat)
set cadou (pentru par fin, degradat)

Cod: SCW08109 | Acest produs este momentan indisponibil

BC Bonacure Peptide Repair Rescue șampon micelar pentru par fin, degradat 250 ml + BC Bonacure Peptide Repair Rescue balsam sub forma de spray pentru par fin, degradat 200 ml + BC Bonacure Peptide Repair Rescue Masca de par pentru par fin, degradat 200 ml

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un perfect set cosmetic Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue . Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Caracteristici:

  • bucură orice femeie
  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică
  • pentru păr deteriorat

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin
Efect
Densitate și vitalitate, Hidratare, Strălucire și finețe, păr voluminos, regenerare, protecție împotriva influențelor externe
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
scalp normal
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand Schwarzkopf Professional

p>Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue