Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oilser ulei pentru par si scalp deteriorat

3×
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil ser ulei pentru par si scalp deteriorat
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil ser ulei pentru par si scalp deteriorat
100 ml

Cod: SCW1595 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil
Caracteristici

Uleiul de păr Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil oferă părului îngrijirea pe care o merită. După aplicare, părul va fi moale și plin de strălucire.

Caracteristici:

  • hrănește în profunzime
  • hidratează și conferă părului moliciune
  • conferă o strălucire atrăgătoare

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed, mai ales pe lungime și pe vârfuri.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipuri de păr
păr degradat, par uscat
Efect
Strălucire și finețe

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil