Schwarzkopf ProfessionalBC Bonacure Oil Miracle Argan Oil set cadou I. (pentru par aspru.) pentru femei

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Argan Oil set cadou I. (pentru par aspru.) pentru femei
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Argan Oil set cadou I. (pentru par aspru.) pentru femei
set cadou I. (pentru par aspru.) pentru femei

Cod: SCW04674 | Acest produs este momentan indisponibil

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare
Tipuri de seturi
set cadou
Substanțe active
ulei de argan
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr uscat

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Argan Oil