Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kickset cadou (pentru par normal spre uscat)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick set cadou (pentru par normal spre uscat)
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick set cadou (pentru par normal spre uscat)
Lichidare de stoc
195RON

Economisiți 62%
set cadou (pentru par normal spre uscat)
74RON

Cod: SCW08108 | 4 de buc. în stoc

BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick șampon micelar pentru par uscat 250 ml + BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick balsam sub forma de spray pentru par uscat 200 ml + BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Masca de par cu acid hialuronic 200 ml

1
Coletăria
marți 21.01.2020
Ridicare personală
marți 21.01.2020
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un perfect set cosmetic Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick. Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • o rutină completă
  • pentru păr uscat

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul scalpului
scalp normal, scalp uscat
Tipuri de păr
păr uscat
Efect
Strălucire și finețe, Densitate și vitalitate, Hidratare, Regenerarea părului deteriorat
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick