Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze supliment alimentar cu un conținut ridicat de fibre pentru păr vopsit

Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze supliment alimentar cu un conținut ridicat de fibre pentru păr vopsit
Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze supliment alimentar cu un conținut ridicat de fibre pentru păr vopsit
Economisiți
65RON

Economisiți 56%
200 ml
28RON

14,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW04277 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze
Caracteristici

Ajutați culoarea părului dvs. să dureze cât mai mult. Balsamul spray bifazic, pentru păr vopsit, Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color previne decolorarea, redă părului valoarea optimă, de 4,5, a pH-ului și îl lasă strălucitor și eclatant.

Caracteristici:

  • prelungește la durata maximă rezistența culorii
  • redă părului valoarea optimă a pH-ului, de 4,5
  • înviorează nuanța ternă a părului și îi conferă strălucire
  • ajută la fortificarea structurii părului
  • previne încurcarea părului
  • facilitează pieptănarea

Aplicare:
Pulverizați sprayul pe părul spălat cu șampon și uscat în prosop, înainte de pieptănare. Nu clătiți.

Atenționare:
Poate cauza reacții alergice.  

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipuri de păr
par vopsit
Efect
Protecția culorii, regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze