SANTINI CosmeticGold Yvésse Eau de Parfum pentru femei

SANTINI Cosmetic Gold Yvésse Eau de Parfum pentru femei
SANTINI Cosmetic Gold Yvésse Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: STN04191 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere SANTINI Cosmetic Gold Yvésse
Compoziție

Apa de parfum pentru femei SANTINI Cosmetic Gold Yvésse o învăluie pe cea care o folosește în acorduri luxoase de eleganță senzuală, punându-i în valoare farmecul copleșitor.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femei pasionale și dominante
  • potrivit mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu note suculente de zmeură, de neroli și de lămâie proaspătă, care se metamorfozează treptat în miezul floral, format din note de iasomie, de flori de portocal și de îmbătătoarea gardenie. Finalul parfumului Cosmetic Gold Yvésse aparține tonurilor intense de miere și de paciuli senzual.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lamaie, extras din portocala amara, zmeura
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal, iasomie, gardenie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, miere
Grupe de parfumuri
citrice, florale

Despre brand SANTINI Cosmetic

Sunt calitatea și originalitatea atributele după care selectați atât parfumurile personale, cât și pe cele de interior? Brandul britanic SANTINI Cosmetic satisface toate cerințele iubitorilor de parfumuri, oricât de pretențioși.

Cosmeticele SANTINI oferă produse de top, care reflectă cele mai noi tendințe și sunt fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate, provenind cu precădere din Franța, SUA sau Italia. Parfumurile și cosmeticele pentru îngrijirea corpului au compoziții parfumate de excepție. Indiferent dacă preferați arome de fructe dulci, de flori delicate sau, de ce nu, arome orientale intense, acest brand vă oferă exact cea ce doriți.

Pentru parfumarea casei, apelați la un difuzor sau la un odorizant de interior, care personalizează confortabil orice spațiu. Ați dori să vă răsfățați cu arome fermecătoare și în călătorie? Parfumurile de mașină SANTINI transformă interiorul automobilului într-un mediu armonios, indiferent încotro vă îndreptați.

Rating SANTINI Cosmetic Gold Yvésse