SANTINI CosmeticDiamond Red parfum pentru masina

SANTINI Cosmetic Diamond Red parfum pentru masina
SANTINI Cosmetic Diamond Red parfum pentru masina
Economisiți
37RON

Economisiți 10%
50 ml
33RON

66,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: STN0016 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere SANTINI Cosmetic Diamond Red
Compoziție

Odorizantul auto SANTINI Cosmetic Diamond Red transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat. Interiorul vehiculului devine confortabil, plăcut parfumat și plin de armonie.

Caracteristici:

  • aromă dulce
  • parfum floral

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În contact cu pielea poate determina o sensibilizare. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi a se consulta specialistul. A se evita contactul cu ochii.

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Compozitie
limette, tuberoza, iasomie, flori albe, flori de portocal
Categoria parfumurilor de interior
florale, dulci

Despre brand SANTINI Cosmetic

Sunt calitatea și originalitatea atributele după care selectați atât parfumurile personale, cât și pe cele de interior? Brandul britanic SANTINI Cosmetic satisface toate cerințele iubitorilor de parfumuri, oricât de pretențioși.

Cosmeticele SANTINI oferă produse de top, care reflectă cele mai noi tendințe și sunt fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate, provenind cu precădere din Franța, SUA sau Italia. Parfumurile și cosmeticele pentru îngrijirea corpului au compoziții parfumate de excepție. Indiferent dacă preferați arome de fructe dulci, de flori delicate sau, de ce nu, arome orientale intense, acest brand vă oferă exact cea ce doriți.

Pentru parfumarea casei, apelați la un difuzor sau la un odorizant de interior, care personalizează confortabil orice spațiu. Ați dori să vă răsfățați cu arome fermecătoare și în călătorie? Parfumurile de mașină SANTINI transformă interiorul automobilului într-un mediu armonios, indiferent încotro vă îndreptați.

Rating SANTINI Cosmetic Diamond Red