Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life Eau de Toilette pentru bărbați

1×
Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life Eau de Toilette pentru bărbați
Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life Eau de Toilette pentru bărbați
30 ml

Cod: SAF1193 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life
Compoziție

Descoperiți parfumul aromatic – lemons, care vă va crea dependență! Apa de toaletă Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life, este cât se poate de modernă, cu o carismă inconfundabilă și perfectă pentru gentlemanul modern.

  • aromatic – lemnos
  • pentru gentlemanul modern
  • potrivit pentru zi și pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note proaspete de lămâie, frunze de violete și cardamom. Inima aromei dezvăluie tonuri pregnante de ambroxan, cafea aromată și geranium, care se îmbină perfect cu baza acesteiea de cedru, cașmir și mosc, ce oferă o rezistență de lungă durată.

Povestea parfumului
Eleganță, energie și prospețime, aceasta este carisma colecției de arome Ferragamo, note vibrante și contraste sofisticate, perfecte pentru gentlemanul modern.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom, frunze de violete, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
geranium, ambroxan, cafea
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
casmir, cedru, mosc
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life1