Salvatore FerragamoSignorina Misteriosa set cadou III. (pentru femei)

1×
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa set cadou III. (pentru femei)
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa set cadou III. (pentru femei)
236RON

236,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: SAF02239 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa
Compoziție

De acum înainte, nu va mai fi nevoie să vă despărțiți de parfumul dvs. Setul cu parfum feminin Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa conține versiunea în mărime completă și mini. Miniatura încape ușor chiar și în cea mai mică poșetă, fiind oricând gata să vă învăluie în aroma sa inconfundabilă.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • miniatura parfumului este ideală pentru poșetă
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa1