Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

lapte de corp pentru femei 200 ml

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza lapte de corp pentru femei 200 ml
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza lapte de corp pentru femei 200 ml
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza lapte de corp pentru femei 200 ml
169RON
Reducere 10%
200 ml
152RON

Cod: SAF0531 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.03.2019
Ridicare personală
marți 26.03.2019
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza
200 ml | 152RON

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

Loțiunea de corp Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!