Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel Eau de Toilette pentru bărbați

7×
Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel Eau de Toilette pentru bărbați
Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
400RON

Economisiți 59%
100 ml
164RON

164,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SAF02160 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 07.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 06.05.2021

Descriere Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel
Compoziție

Descoperiți aroma unică a farmecului masculin surprins în agitația unei metropole. Apa de toaletă pentru bărbați Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel este avatarul bărbatului activ, mereu în mișcare, dornic de noi cuceriri. Energia captivantă și confortul elegant, se îmbină formând arome unice, vibrante, lemnoase.

  • parfum lemnos
  • pentru bărbatul modern
  • potrivit pentru zi de zi

Compoziția parfumului
Parfumul surprinde cu note gurmande de cafea și nucșoară, amestecate cu bergamotă și ozon. Inima, puternic lemnoasă, evocă spiritul masculin, curajos și încrezător în forțele proprii. Lemnul de cedru și chimionul creează o amprentă care va întoarce toate privirile. Baza puternică, din tămâie și ambroxan oferă o persistență îndelungată.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cafea, nucosara sage, bergamota, ozon
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lemn, chimion, cedru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
galeopsis ladanum, ambroxan, tămâia, patchouli
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel7