Salvatore Ferragamo Incanto Bloom

eau de toilette pentru femei 100 ml

6×
Salvatore Ferragamo Incanto Bloom eau de toilette pentru femei 100 ml
Salvatore Ferragamo Incanto Bloom eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: SAF0039 | Acest produs este momentan indisponibil
Salvatore Ferragamo Incanto Bloom
100 ml

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Incanto Bloom

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom, dupa cum sugereaza si numele, este un parfum floral si face parte din colectia Incanto a anului 2010. Lasati-va captivata de tonuri de flori de grapefruit, imbinate cu acorduri de frezii, magnolii si ulei de trandafir. Baza parfumului Salvatore Ferragamo Incanto Bloom este seducatoare, fiind compusa din acorduri woody. Parfumul este conceput in special pentru femeia eleganta, impecabila, cu simt estetic dezvoltat. 

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom este potrivit in special primavara, cand intreaga natura se trezeste la viata, zilele sunt insorite iar florile sunt proaspat inflorite. Daca doriti un parfum sofisticat, rafinat si seducator care sa va puna in valoare feminitatea, Salvatore Ferragamo Incanto Bloom este alegerea perfecta!

Compoziție

Compozitie
casmir, ceai, frezie, magnolie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Incanto Bloom

Adaugă o nouă recenzie

3.0
6 Evaluare
2
1
1
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală