Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night eau de parfum pentru femei

11×
Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night eau de parfum pentru femei 90 ml
Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night eau de parfum pentru femei 90 ml
90 ml

Cod: SAF0026 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night
Compoziție

Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night este un parfum dedicat femeilor indraznete si sexy, care se bucura de viata la maxim.

Notele incipiente ale parfumului Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night va captiveaza prin acorduri de mandarine si piper roz care va energizeaza simturile, iar in inima parfumului se ascund acorduri senzuale de trandafiri si iasomie, cu o baza formata din patchouli si mosc.

Acest parfum  floral - woody va ofera incredere, rafinament si buna dispozitie. Bucurati-va de viata cu un parfum plin de energie: Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night!

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night11