Salvatore FerragamoF by Ferragamo Eau de Toilette pentru bărbați

14×
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Eau de Toilette pentru bărbați
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: SAF0010 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Salvatore Ferragamo F by Ferragamo
Compoziție

Descoperiți senzualitatea masculină a bărbatului Ferragamo! Sofisticată și intensă, apa de toaletă pentru bărbați Salvatore Ferragamo F by Ferragamo a fost creată special pentru a fi purtată în serile răcoroase dar și la ocazii speciale. O creație misterioasă și memorabilă pentru bărbații plini de magnetism și carismă.

  • un parfum oriental - lemnos
  • pentru bărbatul elegant și carismatic
  • pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Un parfum elegant datorită deschiderii de lavandă care se împletește cu acordurile de măr înainte de a face loc unei inimi intrigante de piper negru, care oferă o eleganță atemporală și un rafinament modern. Asocierea profundă și senzuală dintre piele și cihlimbar reprezintă ecoul masculinității, completând perfect baza lemnoasă a compoziției.

Povestea parfumului
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo este o apă de toaletă oriental lemnoasă pentru bărbați, lansată în anul 2007 de către Olivier Polge, care a dorit să surprindă esența masculinității, întruchipând fascinația extremă a bărbatului carismatic și seducător.

Compoziție

Compozitie
mar, cihlimbar, lavanda, piele, galeopsis ladanum
Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piper
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, piele
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo F by Ferragamo13