Salvatore Ferragamo Amo Ferragamoset cadou I. pentru femei

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo set cadou I. pentru femei
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo set cadou I. pentru femei

Cod: SAF02217 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + lapte de corp 100 ml + Eau de Parfum 5 ml

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo
Compoziție

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • lapte de corp 100 ml
  • Eau de Parfum 5 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, de fructe
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo