Salvatore Ferragamo Amo Ferragamolapte de corp pentru femei

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo lapte de corp pentru femei
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo lapte de corp pentru femei
200 ml
169RON

Cod: SAF01599 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
La achiziționarea parfumurilor pentru femei Salvatore Ferragamo de minim 190 RON, vă oferim cadou miniatura parfumului Signorina Ribelle Eau de Parfum la 5 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
marți 21.01.2020
Ridicare personală
miercuri 22.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo

Loțiunea de corp Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Amo Ferragamo completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo