Salvador Dali Black Sun Homme Sport Eau de Toilette pentru bărbați

Salvador Dali Black Sun Homme Sport Eau de Toilette pentru bărbați
Salvador Dali Black Sun Homme Sport Eau de Toilette pentru bărbați
50 ml

Cod: SAD0005 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Salvador Dali Black Sun Homme Sport
Compoziție

Salvador Dali Black Sun Sport Homme este un parfum fresh pentru barbatii, care combina eleganta, arta si spiritul sportiv. Parfumul Black Sun Sport Homme este conceput pentru un barbat activ, indraznet si elegant. Acest parfum unic cu aroma lemnoasa va incurajeaza oricand in timpul zilei.

Compozitia sa unica creeaza o aroma inconfundabila. Acest parfum Black Sun Sport Homme de Salvador Dali poate fi folosit, nu numai pentru activitățile dumneavoastre sportive, dar si pentru intalnirile de afaceri sau romantice.

Parfumul barbatesc Salvador Dali Black Sun Sport Homme se concentrează asupra barbatului modern, care prefera viata sanatoasa si sportul.

Compoziție

Compozitie
nucsoara, cedru, cihlimbar, mosc, yuzu
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Salvador Dali

Perfume Salvador Dali | Salvador Dali, pictor suprarealist faimos in secolul trecut, si-a extins talentul si in crearea de parfumuri. Acesta s-a extins in anii '40 si '50 ai secolului 20, fiind cunoscut sub eticheta 'futuristic' si fiind vandut sub numele Salvator Dali. Parfumul Salvador Dali a fost un produs exclusiv, deoarece a fost produs intr-o editie limitat, fiecare sticluta fiind o adevarata lucrare de arta. Aceste exponente pot fi achizitionate din Muzeul Salvador Dali. Editiile comune ( Purplelips si Little Kiss) se regasesc in magazinul nostru. In copilarie, Dali dorea sa devina bucatar, insa dorea sa devina ca si Napoleon, conducator si artist,  insa a reusit sa devina cunoscut datorita operelor sale si parfumurilor lansate.

Rating Salvador Dali Black Sun Homme Sport