Sally Hansen Ahead Of The Curve

Pila de unghii safir pentru unghii

5×
Sally Hansen Ahead Of The Curve Pila de unghii safir pentru unghii
Sally Hansen Ahead Of The Curve Pila de unghii safir pentru unghii
Sapphire Nail File

Cod: SHN1479 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Sally Hansen Ahead Of The Curve
Sapphire Nail File

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Sally Hansen Ahead Of The Curve

Pila Sally Hansen Ahead Of The Curve conferă unghiilor o formă perfectă. Vor fi mereu frumos finisate și netede.

Caracteristici:

  • modelează și scurtează unghiile
  • previne zdrențuirea și ruperea unghiilor
  • pilește exact și simetric

Cum se utilizează:
Se plasează pe unghie și se pilește ușor, într-un singur sens.

Despre brand Sally Hansen

Cosmetice Sally Hansen | Sally Hansen este unul dintre brandurile cele mai de succes in ingrijirea unghiilor. Marca poarta numele fondatorului, care la sfarsitul anilor cincizeci ai secolului trecut a conceput lacul de unghii Hard As Nail cu care si-a castigat rapid popularitatea imensa, nu numai in randul publicului, dar si in randul consumatorilor profesionisti.
Produsele cosmetice pentru unghii Sally Hansen contin extracte din plante si ingrediente exclusive, cum ar fi perla sau calciul coral, proteine​​, care furnizeaza vitaminele si mineralele necesare unghiilor, prevenind uscarea lor. In compozitia lor nu se gasesc formaldehide sau tolueni si nu sunt testate pe animale, ci exclusiv prin metode alternative.
Sally Hansen este in prezent considerat lider mondial pe piata cosmeticelor pentru unghii, bucurandu-se de o experienta indelungata si colaborari cu celebrii designeri de moda. Dar pe langa produse cosmetice sau destinate tratarii unghiilor deteriorate (lacuri pentru intarire , uleiuri nutritive, etc), Sally Hansen se concentreaza si pe dezvoltarea de alte produse ca airstocking sau creme.
Filozofia Sally Hansen este simpla - directionarea consumatorilor spre produse de inalta calitate, eficiente, care sunt usor de aplicat si au preturi accesibile. Trebuie mentionat faptul ca marca pune la dispozitia consumatorilor si o gama larga de accesorii pentru manichiura:  foarfece, pile de unghii, penseta.