Saffee Advanced Coenzyme Q10 Ampoules7 zile de tratament intens cu coenzima Q10

Saffee Advanced Coenzyme Q10 Ampoules 7 zile de tratament intens cu coenzima Q10
Saffee Advanced Coenzyme Q10 Ampoules 7 zile de tratament intens cu coenzima Q10
7 x 2 ml
98RON

Cod: SFF02353 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 01.04.2020

Descrierea produsului Saffee Advanced Coenzyme Q10 Ampoules
Caracteristici

Oferiți tenului dvs. o săptămână de „recondiționare“, datorită setului de 7 fiole de sticlă cu ser lipozomic intens, cu coenzima Q10. Tenul dvs. va fi mai luminos, mai revitalizat și mai bine protejat față de semnele îmbătrânirii cauzate de stresul oxidativ și de acțiunea radiațiilor UV.

Serul acționează pe durata nopții și are efect imediat. Rezultatele sunt vizibile de la prima aplicare. Pentru un efect anti-aging durabil, recomandăm repetarea curei săptămânale 1x pe lună.

Caracteristici:

  • ser lipozomic intens, cu coenzima Q10 și vitamina E
  • fiola de sticlă conține doza optimă pentru o aplicare
  • iluminează și netezește instantaneu tenul
  • protejează pielea față de stresul oxidativ și foto-oxidativ, are un efect anti-aging durabil

Compoziția fiolei Q10:

  • coenzima Q10 - ubichinona este o substanță specifică organismului, asemănătoare vitaminelor, care afectează fundamental metabolismul energetic al celulelor. Corpul uman își produce singur coenzima Q10, dar, cu vârsta, producția scade. Q10 este utilizată în produsele cosmetice mai ales pentru efectul său de încetinire a îmbătrânirii cauzate de stresul oxidativ și de cel foto-oxidativ (așa-numitul „photo-ageing“). Coenzima Q10 afectează semnificativ starea și aspectul pielii, reface elasticitatea și densitatea pielii, mărește hidratarea profundă și, mai ales, reduce semnele de îmbătrânire a pielii, cum ar fi liniile fine, ridurile, tenul mat și cenușiu, scăderea elasticității și a densității tenului, colorația inegală și petele. 
  • fosfatidilcolină - component activ al lecitinei, se adaugă în serurile faciale intensive, pentru o mai bună penetrare a ingredientelor active (lipozomi) în piele și pentru o senzație de confort a tenului, după aplicarea serului
  • vitamina E - unul dintre cei mai puternici antioxidanți pentru protecția celulelor cutanate împotriva stresului oxidativ

Cum includeți serul lipozomic în rutina zilnică de îngrijire a tenului:
Scuturați fiola, înfășurați-o într-un șervețel pentru a vă proteja de marginile de sticlă și rupeți cu atenție vârful. Aplicați întregul conținut al fiolei pe fața curată, demachiată și tonifiată și întindeți ușor serul pe piele. Lăsați să se absoarbă și continuați cu aplicarea altor produse de îngrijire pentru seară.

Sfat Notino:
Serurile lipozomice intensive Saffee Advanced se aplică individual pe piele, nu le amestecați în creme sau în alte produse. Vă puteți însă răsfăța tenul cu mai multe tipuri de ser Saffee Advanced, alternându-le după nevoile de moment ale tenului sau după inspirație.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, lifting, nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Când se utilizează
ziua și noaptea

Rating Saffee Advanced Coenzyme Q10 Ampoules